Megvalósult projekt neve: Technológiai kapacitásbővítés és fejlesztés a Dombóvár-gunarasi Camping Étteremben

Megvalósult projekt leírása:
A T-Gasztro Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a „Technológiai kapacitásbővítés és fejlesztés a Dombóvár-gunarasi Camping Étteremben” című projektjével sikeresen szerepelt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által 2010-ben kiírt - az Európai Unió, valamint a Magyar Állam által közösen finanszírozott - Gazdaságfejlesztési Operatív Program-pályázaton. Támogatásként 3.884.312 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a cég a vendéglátóhely konyhájának modernizálására. Elkészült egy új fagyasztókamra, egy új hűtőkamra, megvásárlásra és beüzemelésre került egy elektromos légkeveréses sütő, egy mosogatógép, egy automata kávégép, egy kávédaráló, egy szárítógép, egy folyékony mosószeradagoló-állomás, valamint egy központi vízlágyító. A korlátolt felelősségű társaság 2012. április 15-re sikeresen lezárta az említett projektet. A beruházással a vállalkozás célja az volt, hogy emelje a vendéglátás színvonalát, a munkaerőt pedig az eddigieknél hatékonyabban használja.

Kedvezményezett neve: T-Gasztro Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Kedvezményezett székhelyének címe: 7342 Mágocs, Ady E. u. 92.
Kedvezményezett telephelyének címe: 7200 Dombóvár, Tó u. 3.
Kedvezményezett telefonszáma: 00-36-74/463-337, 00-36-30/348-4218
Kedvezményezett faxszáma: 00-36-74/565-061
Kedvezményezett e-mail címe: info@gunaras.info
Kedvezményezett weboldala: gunarashotel.hu

A „Technológia kapacitásbővítés és fejlesztés a Dombóvár-gunarasi Camping Étteremben” című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt megvalósításában közreműködő szervezet a MAG (Magyar Gazdaságfejlesztési Központ) Zrt. volt, mely az NFÜ (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) közreműködő szervezete.

NFÜ (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség): www.nfu.hu
MAG (Magyar Gazdaságfejlesztési Központ) Zrt.: www.magzrt.hu