Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2017.07.24. - 21:08Horváthné Boros Anna

magyar - Budapest

Áprilisban voltunk egy 8 fős társasággal a szálloda vendégei. A szobák nagyon kellemesek, tiszták, jó elrendezésűek. Az étkezés is mind a minőséget, mind a kiszolgálást illetően kifogástalan volt. Már nézegetjük a következő látogatás időpontját. A fürdő kellemes, Nordic walking túrát tettünk a közeli madárdal ösvényen. A szállodában pinpongozási, biliárdozási lehetőség van. A vacsorát a közeli felnőtt fitness játszótéren dolgoztuk le. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

2017.06.15. - 15:00Szabó Márta

Már több helyen, több szállodában megfordultunk Magyarországon, de bátran kijelenthetem, hogy ilyen jól még sehol sem éreztük magunkat. Aki megfizethető áron szeretne kényelmes szobát, jó ellátást, annak ez a legjobb választás! A szobák szépek, tiszták, külön ki kell emelni, hogy a nagy melegben kifejezetten jó volt, hogy az ablakokon, erkélyajtón redőny volt, így nyitott ajtónál tudtunk aludni, (bár a szobában van klíma is! ). A személyzet nagyon barátságos, udvarias, a félpanziós ellátás kifogástalan, na és a fürdő.....azt hiszem az egész család számára maradandó élmény lesz!

2017.05.24. - 11:00Baló Lajos

Először jártunk itt, de biztos nem utoljára. A recepción és az étteremben dolgozók udvariasak, segítőkészek, lesik a gondolatainkat. A szoba és a mosdó tiszta, jó elrendezésű. A vacsora és a reggeli bőséges és finom. A masszőr Hölgy profin dolgozik. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a Hotel Európa Dombóvár Gunaras szállást és a hozzá kapcsolódó szolgáltatást.

2017.05.10. - 13:15Nagy Lajos

Magyarország - Budapest

Annyira jó ez a hely, csak jót tudok írni róla. A párommal már 3-szor jártunk itt, de minden alkalommal meg voltunk elégedve. A reggeli és a vacsora finom és bőséges, a szoba kiváló-szép és tágas, az ágyak kényelmesek, osztályon felüliek. Összességében mindenkinek ajánlom. Aki ezt olvassa jöjjön el egyszer ide, meglehet, hogy utána ismét eljön ide.
A közelben lévő termál és élményfürdő jó és megfizethető.

2017.04.26. - 12:00Czinder Brigitta

Magyarország - Zomba

Szép és nyugodt környezet!
Jól éreztük magunkat tudtunk volna még maradni hamar elment az idő. Szép kilátás az erkélyről és madár csicsergés. Kislányunk is élvezte. Kihasználtuk a szállodai fürdő kedvezményt. Gyerekeknek van egy kis játszó sarok Kislányunk szerette és az átlátszó liftet is. Az ágy kényelmes volt. Az ételek finomak voltak és mivel svéd asztalos volt a reggeli is meg vacsora is így annyit ettünk amennyi belénk fért.

Új hozzászólás