Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2009.10.05. - 11:17Sziva Zoltánné

Magyarország - Szob

2009. október 2-án nyugdíjas búcsúztatóra jöttünk a gunarasi MÁV Üdülőbe. Mivel az ország északi határáról, Szobról jöttünk, így párommal elterveztük, hogy a hétvégét itt töltjük. Az interneten találtunk rá az Európa Hotelra. Nagyon kellemes benyomást tett ránk az interneten keresztüli helyfoglalás. A megérkezésünkkor a recepción fogadó hölgy nagyon kedves, udvarias volt. Ugyanezt elmondhatjuk a szálloda összes személyzetéről.
Rend, tisztaság, európai színvonalnak megfelelő a hotel.
Köszönjük a kellemesen eltöltött hétvégét, az étterem színvonalas, választékos kiszolgálását.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

Gunaras, 2009.okt.5.
Sziva Zoltánné

2009.10.04. - 12:10Földvári Mariann

Magyarország - Bp.

Amiért jöttünk azt maradéktalanul megkaptuk itt. A nyugalmat, békességet, s mindezt családias környezetben.Magas szakmai tudás alapján álló szolgáltatásokat nyújt a szálloda a besorolására nem jellemző barátságos, rugalmas, vendégközpontú személyzettel.Hírét visszük magunkkal és szájpropaganda révén terjesztjük.Magunk pedig ismét visszatérünk amint lehetőségünk lesz rá.Sok sikert kívánunk Tiegelmann úrnak a jövőben, és töltse el jó érzéssel,hogy szakmai és emberi szellemisége minden területen tükröződik.

Földvári Marianna és férje Varga Zoltán

2009.09.24. - 08:16rossano caligari

italia - olgiate olona

un ringraziamento per la vostra ospitalita', e un particolare saluto a Ildico per la sua gentilezza e cordialita' rossano caligari

2009.09.19. - 14:05Életet az Éveknek-Országos Szövetség

Magyarország - Budapest

A Nyugdíjasklubokés Idősek "Életet az Éveknek" Országos Szövetség kezdeményezte az Idősbarát Díj adományozását az időseket szívesen, szakszerűen fogadó szálláshelyeknek, szállodáknak.
Szövetségünk megelőlegezi Önöknek az
"Idősbarát Szálloda "címet
Nagyon jól éreztük magunkat!Vissza fogunk jönni;hírüket; vendégszeretetüket elvisszük az idősek körébe.
Köszönettel:Dr.Hegyesiné Orsós Éva elnök.

2009.09.14. - 10:10Amberger Mária - Mayer János

- Budapest

Évek óta töltjük szabadságunkat az Európa Hotelban.Tetszik a hotel tisztasága,és minden érkezéskor szívélyes fogadtatásban van részünk. Udvariasságuk és segítőkészségük példamutató. Az éttermi kiszolgálás is dicséretre méltó.
Úgy gondoljuk,mindez Tigelmann úr személyiségének köszönhető. Udvariassága, jó kapcsolatteremtő képessége vonzza a vendégeket.
További jó munkát és sok sikert kívánunk!
Amberger Mária
János Mayer

Új hozzászólás