Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2017.03.29. - 11:00Vargáné Kassai Mária

Magyarország - Celldömök

Négy éjszakát töltöttünk el a Hotel Európában. A recepción kedves mosolygós hölgyek elmondtak minden tudnivalót. A szobába érve csak néztünk! Tágas kényelmes szoba tisztaság, az ágynemű hófehér, a kispárnák memóriahabosak. A vacsora és a reggeli svédasztalos bőséges. Reggelinél 7-8 féle péksüteményből hideg meleg ételekből válogathattunk.
Vacsoránál kedvesek udvariasak lelkesek és aranyosak voltak a pincérek. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a Hotel Európát. Vendéglátásból profi a személyzet!

2017.03.29. - 08:15Kovács Zsuzsanna

Magyarország - Székesfehérvár

A szállás nagyon kényelmes tiszta csendes a pihenni vágyóknak kíváló! Az ételek változatosak bőségesek és finomak. A személyzet nagyon kedves udvarias barátságos és segítő készek,az étteremben is és a hotelben is! Most voltunk először kettesben,de legközelebb is megyünk csak akkor a gyerekekkel! Csak ajánlani tudom másoknak is,kis gyerekekkel érkezőknek is!

2017.03.27. - 13:10Bohó Anikó és Bohó László

Magyarország - Székesfehérvár

Ajánljuk mindenkinek!
A szállás nekünk megfelelő volt. Csendes, tiszta szobánk volt, kényelmes nagy ággyal. Mindegyik étkezéssel bőven meg voltunk elégedve. Az ételek változatosak voltak, finomak és persze bőségesek. Most voltunk először, de nagyon tetszett. Egy szóval tökéletes választás volt a szálloda, máskor is elmegyünk ha tehetjük. Köszönjük szépen!

2017.03.25. - 16:00József és Rózsa

Magyarország

Érdemes idemenni!

Jó hely, kedves a személyzet, reggeli, vacsora finom volt. Nekünk ízlett. Nagyon jó időt fogtunk ki. Valószinű megyünk még. Mindenkinek ajánlom. A környezet csendes, terasz is van, ami külön jó. A fürdő megfelelő volt, a szauna, gőzfürdő, a sóbarlang jót tesz, a testnek, léleknek.

2017.03.22. - 15:00Földesi Gáborné

Magyarország - Budapest

Először jártunk a Hotelben. Már a recepción kedvesen mosolygósan fogadtak. A szobák tiszták ragyogó csempe hófehér ágynemű és memória habos párna . A szoba tágas . A reggeli helyben volt és nagyon finom hideg - meleg reggeli közül lehetett választani. A vacsora is svédasztalos volt, a személyzet segítőkész udvarias és nagyon gyorsan kiszolgáltak még akkor is ha sokan voltak éppen az étteremben. A szakácsot üdvözöljük mert a vadas és a sörös mustáros tarja is nagyon finom volt. Sok környékbeli program van amit látni kell ( Bikal Tamási Kaposvár) A helyi fürdő is szép de nyilván még nagyon előszezon van. A Hotel valamennyi dolgozójának köszönjük az ott töltött napokat! Valószínűleg vissza térünk még!

Új hozzászólás