Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2015.04.19. - 04:23Nyári Judit

Magyarország - Leányvár

T. Hotel Európa!

Köszönetünket fejezzük ki ahhoz, hogy itt tölthettük el ezt az 5 napot! Jól éreztük magunkat. Ez az első Erzsébet-program keretében eltöltött idő. Köszönet az itt dolgozóknak is, hogy biztosították a felhőtlen üdülést.
Kívánunk mindenkinek erőt-egészséget!

Tisztelettel,
Nyári Judit és családja

Leányvárról

2015.04.18. - 00:00Takács Antalné

Magyarország - Gödöllő, Gyula

Csodaszép az üdülő, gyönyörű a környezet. Az üdülő személyzete nagyon kedves és udvarias, az ellátás nagyon jó. Igazán kellemes napokat töltöttünk Önöknél, másoknak is csak ajánlani tudjuk. Mindent nagyon köszönünk és további munkájukhoz jó egészséget, sok sikert kívánunk!

Viszontlátásra,
Szatmári Ferencé
Takács Antalné

2015.04.17. - 00:00Imre Irén

Magyarország - Budapest

Köszönöm, hogy jól éreztem magam, köszönöm, hogy fel tudtam töltődni, köszönöm, hogy ez egy szelet a nyugalom szigetén!
Áldja meg az Isten ennek a szállodának a tulajdonosát és az egész személyzetét! Mindenütt szeretetet és kedvességet tapasztaltam!
Köszönöm a finom és bőséges, választékos ételeket, a kedves, figyelmes kiszolgálást és a rendet, tisztaságot és igényességet!
Isten gazdag áldását kívánom mindenki életére, családjára és munkájára!

Sok-sok szeretettel.

Imre Irén

2015.04.13. - 00:00Győrfi Veronika

Magyarország - Sarkad

Tisztelt Hotel Európa!

Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép élőben. Tiszta, kényelmes szobák. Mindennel ellátva. Udvarias, segítőkész személyzet. Gyönyörű társalgó. A masszázs csodás volt. Az étteremben udvarias-kedves felszolgálók. A reggeli és vacsora bőséges választék és az ebéd is nagyon finom volt. Minden nagyon szép és jó volt. Csak ajánlani tudjuk másoknak is!

Győrfi Veronika
Kovács Ferencné

2015.04.13. - 00:00Hüse Mártonné

Magyarország - Budapest

Köszönöm, hogy itt lehettem a Hotel Európában. Csodálatos öt napot nyaralhattam és a ellátásban is felülmúló kiszolgálást kaptam. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Önöket. Étteremben is és bent a személyzet felülmúlóan nagyon előzékenyen viselkedett. A masszirozás is élvezetes volt.

Köszönettel:
Hüse Mártonné

Ajánlom másoknak is, szeretnék visszatérni én is.

Új hozzászólás