Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2014.07.16. - 10:18Gréta, Hanna, Anya, Apa, Mama, Papi

Magyarország

Tisztelt Hotel Európa!

Nagyon jól éreztük magunkat. Mindent köszönünk!
Tapolcáról.

2014.07.16. - 10:16Gáspár Anna

Magyarország

Kedves Hotel Európa!
Köszönjük az itt eltöltött szép napokat!
A szoba kifogástalan volt és az étkezések is. Kedves, intelligens, kiszolgálás! Egyedül a fürdő jelentett csalódást, hogy el kellett mennünk Kaposvárra

2014.07.16. - 10:13Szabó Ágnes Teréz

Magyarország

Tisztelt Hotel Európa!

3 nap 2 éjszakát töltöttünk Önöknél, mely időszak alatt nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda dolgozói megfelelő ellátást biztosítottak számunkra, bármely kérésünknek eleget tudtak tenni. Mind a recepciós, mind a takarító személyzet. Az éttermi ellátás is megfelelő volt. A kiszolgálás kitűnő. Az ételek finomak, változatosak. Örülünk, hogy itt lehettünk, reméljük, tudunk máskor is itt lenni.
Köszönettel Paksról!

2014.07.16. - 10:06Göndör István, Göndör Istvánné

Magyarország

Kedves Hotel Európa!
Kedves Étterem és személyzete!
Kedves Hotel személyzete!
Kedves Igazgató Úr!

A 4 napos itttartózkodásunk alatt alatt csupa jó benyomást, kellemes napokat éltünk át. A szobában, a közös helyiségekben, az étteremben minden szép és jó volt. Máskor is jövünk. A recepciósok külön- külön aranyosak, kedvesek segítőkészek!
A takarító személyzet szolgálatkész, azonnal intézkedett, ha kértük.
Külön dicséretet érdemel Magdika! Igazgató Úr, köszönjük, hogy gondolt a jó komfortérzetünkre, az öregek, betegek, vendégek nem fáztak. Nagyon finomakat ettünk. Az étterem dolgozói fáradhatatlanok, figyelmesek voltak maximálisan, dicséret illeti őket és a szakácsot is dicséret illeti a szakmai szeretete és tudása miatt. Úgy összességében osztályon felüli a Hotel Európa!
A természet felelőst semmiféle dicséret nem illeti.

2014.07.16. - 09:51A 105-ös szoba lakói: Szőllősi Ferenc és Sz. Ferencné

Magarország

Kedves Hotel Európa!
9 napot töltöttünk el a szállodában. Már a megérkezéskor jó érzéssel töltött el, hogy milyen igényesen és ízlésesen van berendezve a szoba. A mozgásukban korlátozottak is jól tudnak közlekedni az épületben és az étteremben. A szálloda szolgáltatása teljes mértékben kielégítette az igényeinket. A személyzet kedves, segítőkész volt az itt tartózkodásunk ideje alatt.!
Amennyiben lehetőségünk lesz, ismét eljönnénk.
Szívesen fogjuk ajánlani ismeretségi körünkben a gunarasi Hotel Európát!
Köszönünk mindent!

Új hozzászólás