Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2012.11.12. - 19:10Rendek Róbert és Rendek Ildikó

Kedves Hotel Európa!

Köszönjük, hogy kedvességükkel, vendégszeretetükkel hozzájárultak a kellemesen eltöltött hétvégénkhez. A szálloda hangulata az étterem profizmusa kitűnő.

Sok siker kívánunk a továbbiakban és reméljük még visszatérhetünk Önökhöz.

2012.11.12. - 00:00Székesfehérvári Alba Volán SC Öttusa Szakosztálya

Magyarország - Székesfehérvár

Köszönjük szépen a remek szállást, az ellátást és az edzési lehetőségeket. Az itt töltött öt napban rendkívül jól éreztük magunkat köszönhetően a szálloda vendégszeretetének. Különösen örülünk, hogy segítségünkre voltak a lövészet és a futás lebonyolításában és biztosítottak számunkra bicikliket is.
Reméljük, hogy jövőre is szívesen látnak bennünket.

2012.10.25. - 06:00Kocsis Ildikó és Vincze Miklós

Magyarország - Dunakeszi

Tisztelt hotelvezetőség és munkatársak!
Köszönjük a szolgáltatásaikat. Nagyon jól éreztük magunkat és ez most nemcsak rajtunk múlott. Mindennel elégedettek voltunk. Külön szeretnénk köszönetet mondani a remek masszázsért. Beteg derékkal érkeztem és az erős fájdalmaimat szüntette meg Éva masszőr. A kerékpározási lehetőség nagyon jó, de szükség lenne még pár biciklire. Az éttermi és a recepciós munkatársaknak külön köszönet az emberi, szolgáltatásemelő magatartásokért.
További sok munkát és elégedett vendéget kívánunk. Visszajövünk!

2012.10.24. - 16:00Kiss család

Magyarország - Budahalász

Kedves Hotel Európa!
Először voltunk az Önök szállodájában és reméljük, hogy nem utoljára., mert nagyon meg voltunk elégedve a hotellel és a szolgáltatások színvonalával. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a szálláshelyet ismerőseinknek és barátainknak egyaránt. Gyönyörű környéken, szép környezetben, nagyon kulturált szálloda az Önöké, ahol barátságosak az alkalmazottak, rend és tisztaság van. Köszönjük a vendéglátást és reméljük, hogy máskor is vissza tudunk majd jönni.

2012.10.16. - 13:23Czifráék

Magyarország - Rém

Visszatérő vendégek vagyunk, mert mindig kitűnően éreztük magunkat. A tavalyi Márton-napi bál szuper volt és látom, hogy az idén is megtartják ezt a rendezvényt. Mindenkinek ajánlom, mert nagyon kedves a vendéglátás,szórakoztató a zenekar és igen finom a vacsora. Ha még nincs programja Márton-napra, akkor szerintem válassza a Hotel Európát! Üdvözlettel: Czifráék.

Új hozzászólás