Hotel Európa***Nyaralóházak és Apartmanok7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: 74-463-337 Fax: 74-565-061(+36)30-348-4218 Magyar Deutsch English

Vendégkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólások

2010.05.14. - 07:53Gáyer Mártonné

Magyarország - Pécs

Első alkalommal jártunk itt. Kellemes volt. A szálloda tiszta. A személyzet barátságos, segítőkész. A további munkájukhoz sok sikert kívánunk.
Az étteremmel is nagyon meg voltunk elégedve, a kiszolgáló személyzet is nagyon segítőkész. Az étel is finom volt.
Tisztelettel: Gáyer Mártonné, Pécs

2010.05.14. - 07:33Szabó Imréné

Magyarország - Dunaföldvár

Első alkalommal jártunk Gunarasfürdőn. Kellemes tapasztalatokat szereztünk. A szálloda családias, igen tiszta, szívesen visszajövünk legközelebb is. A személyzet készséges, barátságos. A gyógyfürdő sajnos valószínű a szezon kezdete miatt nem adta élményfürdői szolgáltatását, amit nagyon szerettünk volna.
További jó munkát és sikert további munkájukhoz.

Szabó Imréné
Dunaföldvár

2010.05.07. - 09:15Dianovics Sándor - Dianovics Sándorné

Magyarország - Dunaújváros

Sokszor voltunk átutazóban Dombóváron, mivel férjem szülőfaluja a közelben van. Gunarasra azonban most jöttünk először, s ha a sors is úgy akarja nem utoljára. Megfogott minket az a vendégszeretet, amivel itt a Hotelben fogadtak. Az elhelyezésünk kifogástalan, esztétikus, kényelmes és tiszta. A szoba berendezése jó ízlésre vall. Az ellátással szintén elégedettek voltunk, az ételek ízletesek, az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors és udvarias.
Nagyon jól éreztük magunkat, s ezt a Hotel valamennyi dolgozójának megköszönjük. Végül, de nem utolsó sorban; minden elismerésünk Tigelmann Úré, aki úgy a szállodában, mint az étteremben megtalálható a vendégek között, mindenkihez van egy kedves, érdeklődő szava. Kérdéseinkre - idejét nem sajnálva - türelmesen, szívesen válaszol, figyelmünkbe ajánlva a helyi lehetőségeket.
További munkájához sok sikert, jó egészséget kívánunk. Mindent köszönünk!

Gunaras 2010.05.07.

Dianovics Sándor, Dianovics Sándorné

2010.05.04. - 08:12Herceg Árpád

Magyarország - Szeged

Kellemesen éreztük magunkat mind a hotelben, mind a környéken. A szálló No.1. Pécsen voltunk kiállításon, a TV toronyban, és az uszodában, ma pedig a bikali Reneszánsz birtokra megyünk.
Köszönünk mindent: Hercegék

2010.05.02. - 07:00Tóth István - Toth Istvánné

Magyarország - Tatabánya

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. Nagyon szép, komfortos szobák, minden(!) van, amire esetleg szükség lehet. A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész, ilyen kedvességet nagyon ritkán tapasztalunk. Szuper szobák, szuper környezet, szuper étterem. Sajnos holnap megyünk haza, de legkésőbb ősszel újra jövünk!

Tóth István, Tóth Istvánné
Tatabányáról

Új hozzászólás